Welkom bij Meeus Dakwerken

bvba Meeus is een dynamische onderneming gespecialiseerd in dak- en gevelwerken. Over drie generaties is Meeus en Zoon van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een all-round bvba werkzaam voor overheid, industrie en particulieren.

Bekijk onze realisaties
Dakwerken Gevelwerken Meeus

Van A tot Z

Wij kunnen u vrijblijvend adviseren met betrekking tot de diverse materiaalkeuzes en voeren uw plannen uit van A tot Z. Het loont dan ook zeker de moeite om door ons een gratis, vrijblijvende en zeer gedetailleerde offerte te laten opmaken.

Dak -en Gevelwerken

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in dakwerken en gevelbekleding. Wij beschikken over een professioneel en sterk team waarbij de zaakvoerder steeds mee werkt op de werven. Dit is een sterk voordeel aangezien wij kort bij onze klanten staan en onmiddellijk kunnen bijsturen waar nodig. Wij werken steeds chronologisch en werken werf per werf af waardoor je niet langer dan nodig hinder ondervindt van de werken.

Dakwerken

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor ieder project een passende oplossing aanbieden. U mag ons altijd vrijblijvend contacteren om u in de voorbereidende fase van een gedegen advies te voorzien.

Gevelrenovatie

Een goede gevelrenovatie kan u een grote meerwaarde geven aan uw woning, ongeacht de bouwstijl.

Algemene renovatiewerken

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij onze vakkundigheid combineren met creativiteit en u adviseren met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden, de verschillende product- en materiaalkeuzes en een vrijblijvende prijsopgave maken.

Realisaties daken, gevelrenovaties en andere renovatiewerken

Meeus dakwerken zorgt ervoor dat zijn team continu op de hoogte blijft van de nieuwste plaatsingstechnieken en zorgt er telkens voor dat de juiste plaatsingswijze benut wordt naargelang de situatie. Elke evolutie in de sector wordt nauwkeurig opgevolgd om ook UW toekomst te verfraaien!

  • Alles
  • Dakwerken
  • Gevelrenovatie
  • Algemene renovatie

Contacteer ons

Laat weten wat we voor u kunnen betekenen en wij bezorgen u snel een pasklaar antwoord.

Adres:

Aarschotsesteenweg 370, 3300 Tienen

Telefonisch:

Willy: 0497 36 99 81

Davy: 0471 78 40 21

Magazijn Heverlee: 0475 49 25 02

* alle velden zijn verplicht